Activiteiten

De activiteiten van Vuew zijn gericht op het maken van video’s voor bedrijven, waaronder introductievideo’s, video’s voor social media, enzovoort.

Hieronder vind je een kijkje in enkele van onze vorige projecten:

Promotievideo voor een Bouwbedrijf

In deze video fietst de directeur van Ooms Bouwbedrijf richting Utrecht om een bakfiets en duingras te overhandigen aan de bewoners van de nieuwe woonwijk, het Lindenhof. Vuew heeft deze hele dag gevolgd en de hoogtepunten verwerkt in deze korte video.

Online paardrij cursus, Equitraining

Equitraining is een cursus om te leren paard rijden. Deze cursus heeft Vuew compleet geproduceerd, van het filmen tot de na bewerking.

After-movie voor het live-event 'Jij verdient dit!'

In deze korte aftermovie krijg je een voorproefje te zien van een ondernemersevent dat Vuew heeft geproduceerd voor ondernemerscoach Yolanda Kuin.

Youtube serie, Het Paardenmeisje

Het Paardenmeisje is een online webserie waarin elke maand een paardrijder in het zonnetje wordt gezet. Vuew is verantwoordelijk voor het produceren van de afleveringen.

Introductievideo voor Zence Kappers

In deze video wordt er een inkijkje gegeven in wie en wat Zence Kappers is. In deze korte introductie video heb ik samen met de klant een plan bedacht en een idee op papier gezet. Vervolgens hebben we dit gemaakt waar vervolgens dit resultaat uit kwam. 

Neem contact op

Enthousiast geworden? Of heb je vragen? Neem dan contact op!